torsdag 8. november 2012

Oppdatering no-spend-vember

Vi har allerede kommet til 8.november, og jeg er godt innarbeidet i å ikke bruke penger.
Alle måltidene vi har spist denne uken har kommet fra matskapene våre, og jeg har ikke gjort annet enn å bruke opp ting som holder på å gå ut, eller de posene vi har gjemt bort.
En halv kyllingkjøttdeig og løk ble sammen med restene fra tomatpureen fra den hjemmelagde pizzaen og den lille skvetten med ketchup til god tomat/kjøttdeigsaus, blandet i noen grønnsaker og en desj spaghetti fra dagen før, samt at jeg kokte ris til, voila. Enkel og god middag, som også lot meg bruke opp det jeg hadde. Egentlig var planen å bruke kjøttdeigen i en lasagne, men jeg hadde ikke ost, så da fant jeg ut at det var lurere å gjøre det slik.

I går derimot, hadde jeg og yngstesønnen min en utskjeielse. Min samboer hadde jobbet natt og jeg måtte levere han i barnehagen selv. Det innebærer en fem minutters busstur og en gåtur forbi kiwi. Vi stoppet på kiwi vi, og kjøpte oss en yogurt som vi spiste på en benk utenfor. Herlig befriende faktisk. Det var jo ikke egentlig en utskeielse, siden det var mat, men jeg ville egentlig ikke bruke mer enn planen. Dog, det var kos og ok. Så jeg gjør det gjerne igjen.  De 20kr var de eneste vi har brukt til nå denne uken, og jeg regner ikke med at det blir så mye mer.


2 kommentarer:

  1. Morsomt å lese hvordan det går :) Virker som dette kommer til å gå som en lek for deg :)
    Ikke mye til utskeielse når det er mat, og dessuten så koselig, da er det vel "money well spent" som de sier?

    SvarSlett
  2. Jo, der har du helt rett Amanda. Jeg har heldigvis gjort dette flere ganger før, og har hatt kjøpestopp i over et halvt år om gangen tidligere, så jeg ser på dette som en lett utfordring ;)

    SvarSlett