Om Leve Enkelt

Hei og Velkommen hit til Leve Enkelt!


Mitt navn er Anita og jeg vil være vertinnen din i løpet av denne tiden du er hos meg. Jeg inviterer deg til å finne fram godstolen eller krype godt opp i sofakroken, trekke deg en god kopp te eller blende deg en grønn smoothie, og kose deg den stunden du tilbringer her. Ikke vær redd, jeg skal nok snart få deg på bena igjen med litt treningsinspirasjon.

Hva handler Leve Enkelt om? 
Leve Enkelt handler rett og slett om det, å gi slipp på stresset, roe litt ned og leve enklere. Jeg er ikke opptatt av å tjene masse penger for å kjøpe masse ting. Faktisk ønsker jeg å kutte ned på mitt forbruk for å få bedre tid med familien min. Jeg er opptatt av måter å tjene penger på hjemmefra av den enkle grunn at helse og livsstil ikke alltid passer inn i en 8-4 jobb. Utfordringer er en av tingene jeg elsker å gjøre, og når du leser på bloggen min ser du at jeg utfordrer meg selv en del.

Men hva med økonomien da?
Økonomien har vært en faktor for oss lenge, fordi vi har slitt med at trådene ikke kommer sammen. For et år siden satt jeg og min samboer oss ned og lagde en plan. Vi skulle ut av vårt økonomiske rot. Fokuset per i dag er å få bort de ubetalte regningene, og etter ett år med veldig fokus er det blitt mindre og mindre av dem. Hovedplanen er å spare nok penger til egenkapital til et hjem. Ikke et stort og fancy hjem som skjuler mange ting, men et lite koselig et, som er akkurat passe stort til oss og våre behov. Samt en liten hage med høner på marken selvsagt. Jeg drømmer selv om et gammelt småbruk hvor jeg kan finne måter å være mer selvforsynt på.

Helse, kosthold og trening også?
Ja, det er mine store flammer! Kosthold i form av ren, enkel og hjemmelaget mat. Jeg ønsker å lære meg mer om gamle teknikker som sylting og hermetisering, surdeig og kefir. Jeg er opptatt av supermat og råkost som tilskud i et balansert hverdagskosthold.
Vi trener mye aktivt sammen i familien, går turer i skogen og jogger, samt at jeg og min samboer trener fast på treningssenteret. Jeg mener at kosthold, helse og aktivitet hører godt sammen, og har troen på et kosthold tilnærmet paleo/steinalderkost med større innslag av grønnsaker og frukt.

Hvem er Anita da?
Jeg er en kvinne på 26 år, fra Hordaland. Jeg bor sammen med min samboer og våre to barn. Jeg har blogget siden 2004 på forskjellige platformer, samt drevet nettbutikker og forum. Jeg er utdannet hudpleier og rawfood veileder, og har jobbet i kostmetikkfirma, og helsekostbransjen som butikkmedarbeider, daglig leder, regionsleder og salgsagent. Jeg elsker å skrive og kribler ofte etter å komme i gang med noe nytt. Jeg er i dag selvstendig næringsdrivende med forskjellige prosjekter, og søker også etter skribentjobber eller lignende.
Jeg ønsker å holde kontakten med deg! Gå inn på facebook og legg deg til som følger til Leve Enkelt, eller på TWITTER, eller kanskje du kan pinne bildene mine på PINTEREST.

2 kommentarer:

  1. Synes dette var en kjempe flott og oversiktlig introduksjon til bloggen din, Anita! Du fikk frem budskapet ditt på en flott måte :) Ha en fin uke!

    SvarSlett