Annonsering/PROm bloggen:
Leve Enkelt! Handler om om nettopp det, å leve enkelt, redusere unødvendige utgifter, spare penger i hverdagen, leve i pakt med naturen og å unngå stressfellene i hverdagen. Bloggen drives av Anita Husevåg. 


PR:
Jeg ønsker gjerne å jobbe med familievennlige firma, som også gjerne har et miljøvennlig perspektiv. Ta gjerne en tur på bloggen min for å bli kjent med meg før dere som bedrift tar kontakt med meg for markedsføring. Jeg tilbyr test og blogging om deres produkter, giborter (giveaways), reklameplasser og ellers annet som kan være av relevans. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!
Send meg en mail: leve.enkelt@gmail.com


Informasjon til mine lesere:
Det kan forekomme at jeg mottar produkter eller tjenester fra bedrifter for å markedsføre dem, skrive om dem eller fremme dem på andre måter. Jeg kan også motta kompensasjon for poster. Dette forekommer i ytterst sjeldne tilfeller, og jeg vil skrive det i postene som er aktuelle.
Uansett om postene er betalt eller ikke er det 100% min mening som kommer fram i postene.
Reklamebanners i bloggen min kan jeg i noen tilfeller tjene penger på. Som regel er det veldig lite og gjerne per visning eller klikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar