fredag 2. november 2012

No-spend-vember

Vi har allerede kommet til november måned, og jeg har endelig blitt ferdig med mitt styr for i høst. Det betyr at inspirasjonen blomstrer, og jeg ønsker å ta fatt på et nytt prosjekt. Vi har allerede brukt rimelig lite i oktober, men jeg vet også at desember kommer til å bli en heftig måned mtp utgifter. Derfor utfordrer jeg meg selv nå til en No-spend måned, og håper med det å få spare opp litt penger. Du kan selvsagt være med, om du velger å ikke bruke hele måneden, en uke eller en dag er opp til deg. For meg er det også godt nok om man bare har litt ekstra fokus på det å ikke bruke så mye penger konstant.

Våre regler:
(du kan selvsagt ha noen andre om du ønsker å være med)

* I løpet av helgen skal jeg oppdatere listene mine på hva som gjemmer seg i skap, skuffer, kjøleskap og fryser også skal vi planlegge så mange måltider som mulig ut i fra det.

* Vi skal ikke kjøpe noen nye klær, leker eller ting bare fordi vi har lyst.

* Hvis ungene mot formodning skulle trenge noe er det selvsagt lov, men jeg skal prøve mitt ytterste til å eventuelt arve eller finne brukt. (jeg tror ikke de trenger noe, men man aner jo ikke med to gutter som vokser som olja lyn og som har høy utslitningseffekt på klær)

* Hvis noe blir ødelagt, skal jeg prøve å reparere det framfor å kaste det. Nål og tråd har jeg klar, superlimen ligger i skuffen, og jeg har verktøy i boden.

* Gaver? Farsdag kommer, og jeg vet om to bursdager i november. Hvis barna skal i barnebursdag kjøper vi gave til de, ellers kan vi bli kreativ.

Dette blir spennende! Er du med?

6 kommentarer:

 1. Hei :) Takk for besøk og kommentar på bloggen min.
  Hyggelig å finne bloggen din også, her var det mye interessant å lese.
  Lykke til med November-utfordringen din, skal bli spennende å høre hvordan det går :)

  SvarSlett
 2. Fin blogg! Tror jeg skal henge meg på;-) blir spennende å se om vi får det til:-) K

  SvarSlett
 3. Hm... kanskje jeg skal henge meg på no-spend-vember og vente med de få julegavene jeg skal kjøpe til begynnelsen av desember. Kan nok være spennende :) Lykke til!

  SvarSlett
 4. Så kjekt å se at mange liker bloggen min :)

  SvarSlett
 5. Var sikker på at jeg kommenterte her her om dagen, men tydeligvis ikke! Ville bare si at jeg henger med på, med omtrent samme regler som deg. Hvis jeg skulle finne noe på salg som jeg hadde planlagt å kjøpe uansett, så er det lov (men i utgangspunktet er litt av poenget å holde seg unna butikker av alle slag ;-)).

  SvarSlett
 6. Så hyggelig Ida! Ja, det å holde seg unna butikker i det hele er en stor del av utfordringen. Jeg kjenner at jeg har kjempelyst å bruke penger med en gang jeg er inne på det lokale handlesenteret og når jeg leser reklamer. Av den enkle grunn holder jeg meg unna nettbutikker denne måneden.

  SvarSlett