mandag 11. februar 2013

40 dager til Earth Hour!

Meld deg på Earth Hour 2013! 
I dag har jeg meldt meg på som privatperson nr 40, og bedrift nr 13, og håper også at du vil melde deg på Earth Hour 2013!
Du har kanskje hørt om det før? Hvis ikke du har vært med før kan det være ørlite skummelt kanskje? Det er ikke det. Det å slukke lysene er noe alle burde gjort i rom vi ikke er i. Redusering av strømutgifter er både økonomisk og miljøvennlig. Tenn noen stearinlys (gjerne soyabassert) og nyt mørket og stillheten! Husk selvsagt å slå av tv/pc og trekke ut alt som står på standby for økt effekt.
Vi har som tradisjon å feire Earth Hour hjemme, og lage det til en jordens dag for barna. Vi lærer dem litt om jord/miljø og lager som regel noe gjenbruk sammen. Jordens dag er egentlig ikke før 22.april, men vi pleier å ta to dager vi. Er like greit med litt repitisjon. Vi pleier også å lage noe god mat sammen, men der vi har fokuset på å ikke bruke strøm. Rawfood er da ypperlig, eventuelt kan man også gå ut å grille slik vi gjorde i fjor - pølser og marshmallows på bålet i skogen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar