søndag 14. oktober 2012

Selg 500 ting!

Bildet er lånt fra den flotte bloggen Livet på budsjett, for lenke, se nederst i denne posten


Etter inspirasjon fra bloggen "Livet på Budsjett" ønsker jeg å starte en utfordring for meg selv som går på å selge 500 ting. Jeg har lenge hatt i tankene å få kvittet meg med en del ting, og hvorfor ikke gjøre en utfordring på det!

For det er nå sånn at jeg er og blir en hamstrer av natur. Hvis min samboer spør meg om vi ikke bare kan kaste en ting, som for eksempel den gamle og ødelagte skjenken min, får jeg kaldsvette, pusten øker og jeg vet ikke hva jeg skal si. For hva hvis vi trenger den etterhvert? Og, jeg har jo også så mange gode minner fra den sjenken. Og ikke minst hater jeg å kaste ting, fordi det blir bare enda en liten del i det store søppelberget som bare vokser og vokser. Snart er vår lille vakre jord overfylt med søppel. Så, jeg kaster ikke ting, jeg tar vare på de, i kjelleren, eller et annet sted, helt til en vakker dag jeg kanskje trenger de igjen.
Samtidig går jeg selv og irriterer meg over familien til min samboer som har gjort det samme i alle generasjoner og som nå har ført til at plassen vi bor på er overfylt med søppel og rusk. Det er helt greit at vi innimellom kommer over et par nostalgiske funn, men det er grenser. Og, de andre nostalgiske funnene vi aldri kommer til å komme til, fordi vi ikke kommer til, de irriterer meg. Og, jeg sier til meg selv at jeg aldri skal bli slik, aldri skal la det gå så langt. Likevell er jeg på god vei allerede.

Så, ehh.
Hvis jeg kvitter meg med en del ting, om det så enn ikke gir meg så mye penger inn, så vil det lette en del på mine "samler skuldre". 500 ting faktisk. Det er mye, men jeg gleder meg til å finne på alternative måter å selge unna tingene på. For det som ikke er nyttig for meg (lengre), kan være supernyttig for andre. Da får jeg en god følelse i meg!

Jeg begynner i kveld med å legge ut litt på finn.no og facebook, også tenker jeg på å lage en egen side her på bloggen.

Er det flere som er med?

Ps: bildet er lånt fra den flotte bloggen Livet på budsjett. Besøk den i dag!

1 kommentar:

  1. Så bra! Gleder meg kjempe mye til oppdateringer på hvordan utfordringen går for dere. Selv har jeg alt solgt et par ting unna og håper på flere snart! Lykke til og takk for link til bloggen :)

    SvarSlett