Jeg kjente inspirasjonen gled litt ut av meg, og jeg fant fram gamle kokebøæker jeg ikke har lest i på lenge! Men jeg klarte likevell ikke å komme opp med noen forslag til middager bassert på det vi hadde.
Men dess mer jeg leste i bøkene, og lot meg avlede fra hovedmålet, dess mer kjente jeg inspirasjonen krible for å prøve meg ut på kjøkkenet, uten rammer.
Jeg prøver meg innimellom, med noen vellykkede, og noen misslykkede forsøk. Og jeg pleier å miste totalt lysten når noe er misslykket, men denne gang har jeg backup i at noen av rettene er testet før, råvarene er gode, og jeg får rullering i hyller og skap At jeg også har fiskepinner i frysen og en posesuppe i skuffen til krise hører med til heksas skjulte hemmeligheter.
Kjøkkenheksnavnet kommer av at når jeg prøver meg slik som dette kaller ofte min samboer kreasjonene mine for heksegryter - sånn på spøk. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, for jeg får utløpt for min kreativitet på en annen måte enn ellers. Det bobler i meg når jeg tenker og planlegger.
Planen er å lage:
- En ekte heksegryte. Bønne/chilli gryte med alle restene. Planen var å lage pizza med dem, men dette er jo my bedre.
- Hummus av kikertene mine - til dip og wraps
- Falafell (ohh! det er digg!) med nanbrød til
- Hjemmelaget yougurt
- Eggemuffins
- Masse spirer
- ++ vi får se hva mer insprasjonen bringer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar